Ik vertrek

Jolande en Barbara uit Steenrijk, Straatarm maken opwachting in Ik Vertrek

NPO 1 - zaterdag 19 november om 20:31

© AVROTROS
Jolande en Barbara, bekend van Steenrijk, Straatarm, vertrekken in deze aflevering van Ik Vertrek naar Frankrijk waar ze een onderkomen voor kunstenaars en schrijvers willen openen. Om hun Franse droom te verwezenlijken, moeten ze flink doorzetten.

Een nieuw leven in Frankrijk lonkt voor Jolande van Lith en Barbara de Roo. Het stel dat kunst maakt en verzamelt, wil een artistiek onderkomen voor kunstenaars en schrijvers openen in een klein dorp.

Jolande en Barbara in Ik Vertrek

De geliefden laten Nederland achter zich en daarmee ook de luxe waar ze zo van houden. Want in deze Ik Vertrek blijkt hun nieuwe maison veel mankementen te vertonen. Ook ontdekken ze dat de werklui het niet zo nauw met afspraken nemen én is een woning opknappen minder leuk dan gedacht. Maar het Brabantse stel laat het hoofd niet hangen, ze willen hoe dan ook hun Franse droom verwezenlijken.

Steenrijk, Straatarm

Het koppel was al eerder op televisie te zien, in 2018 probeerden Jolande en Barbara de eindjes aan elkaar te knopen in een aflevering van Steenrijk, Straatarm.

Meer over