Ik vertrek

Loïs en Jermain vertrekken naar Dubai om stroopwafels te bakken in Ik Vertrek

NPO 1 - dinsdag 6 februari om 20:44

© AVROTROS
Met hun dochtertje van nog geen jaar oud en een kind op komst, emigreerden Loïs en Jermain in deze aflevering van Ik Vertrek naar Dubai om een stroopwafelimperium op te zetten. Maar een jong gezin vergt tijd en aandacht en er is een concurrent op de markt.

Loïs en Jermain houden van bakken en ze hadden al eerder gezien dat in Dubai geen stroopwafel te krijgen was. Een gat in de markt, dus besluiten ze in november 2022 van Rotterdam naar Dubai te verhuizen - met hun dochtertje van nog geen jaar oud en een tweede op komst - om daar een stroopwafelimperium op te zetten. Immers: “Iedereen verdient het om de Nederlandse verse, authentieke stroopwafel te leren kennen”, aldus Jermain in een Rotterdamse huis-aan-huiskrant.

Stroopwafels in Dubai

In deze Ik Vertrek is te zien hoe ze zelf hun wafels bakken en langsgaan bij bedrijven om hun waar aan de man te brengen. De zaken gaan goed, maar er zijn ook problemen: er is toch nog een andere stroopwafelaanbieder op de markt en de gezinsuitbreiding neemt veel tijd en aandacht in beslag.

Wanneer is Ik Vertrek op televisie te zien?

Ik Vertrek is iedere dinsdag vanaf 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over