Ik vertrek

Ray en Hinke zien hun Tsjechische droom in rook opgaan in Ik Vertrek

NPO 1 - donderdag 21 september om 20:34

© AVROTROS
Ray en Hinke emigreren in deze aflevering van Ik Vertrek naar het noorden van Tsjechië, waar ze een bed and breakfast op gaan zetten. Niet lang voordat de eerste gasten moeten arriveren, krijgen ze slecht nieuws: het gaat niet goed met Rays gezondheid.

Lang verlangden de 52-jarige Ray en de één jaar jongere Hinke uit Naarden naar hun zo gedroomde emigratie. De twee wilden wachten tot hun zoons het huis uit waren, voor ze zich in het buitenland vestigden.

Ik Vertrek

In Ik Vertrek is te zien dat het eindelijk zover is. Nu de kinderen op eigen benen staan, begint het stel aan een nieuwe toekomst in het noorden van Tsjechië. Hier hebben ze een vervallen boerderij gekocht die eerst een flinke renovatie nodig heeft voor ze hun B&B kunnen openen.

Gezondheidsproblemen

Maar kort na de emigratie krijgen ze opeens een grote klap te verwerken: het gaat niet goed met de gezondheid van Ray. En dat terwijl ze net hun eerste gasten willen ontvangen. De twee doen er alles aan om dit klusproject te laten slagen.

Wanneer is Ik Vertrek op televisie te zien?

Ik Vertrek is sinds 14 september 2023 (bijna) iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1. Bekijk hier het complete uitzendschema.

Meer over