Ik vertrek

Marianne en Kevin kopen in Ik Vertrek een vervallen villa in de jungle van Costa Rica

NPO 1 - zaterdag 8 juni om 20:29

© AVROTROS
"Hier wil ik wonen", zegt Marianne als ze op vakantie is in Costa Rica. Ze doet een bod op een vervallen villa in de jungle. De aannemer brengt haar van de regen in de drup, en dan is het regenseizoen nog niet eens begonnen. Ik Vertrek volgt in deze herhaling haar avontuur.

“Hier wil ik wonen”, zegt de veertigjarige Marianne als ze met haar moeder op vakantie is in Costa Rica. Ze voegt de daad bij het woord en doet een bod op een vervallen villa in de jungle. Of haar vriend Kevin net zo verliefd op het pand is als zij, weet ze niet: hij heeft nog niets gezien. Omdat hij ook wel toe is aan een nieuwe uitdaging, verkopen ze hun Groningse benedenwoning en verhuizen met kat en hun twee hondjes naar het tropische land.

Ik Vertrek

Het idee is om van de villa een gastenverblijf te maken. Dat valt tegen: het dak van het pand heeft gaten en de meterkast is stuk. En dat zijn niet de enige technische mankementen. De aannemer die ze in de arm nemen brengt hen eerder van de regen in de drup, en dan is het regenseizoen nog niet eens aangebroken.

Meer over