Ik vertrek

Ronald en Janine vertrekken opnieuw in deze herhaling

NPO 1 - woensdag 27 oktober om 21:40

© AVROTROS
In deze herhaling van Ik vertrek volgen we opnieuw Ronald Jongema en Janine Bosman, die na een zonovergoten vakantie op Kreta concluderen dat ze niet blij zijn met hun huidige leven. En wat doe je dan? Juist, je laat alles achter en begint een gedateerde chambres d'hôtes in Frankrijk.

 

Na een zonovergoten vakantie op Kreta komen Ronald Jongema (50) en Janine Bosman (47), het koppel uit deze herhaling van Ik vertrek, tot de conclusie dat ze niet blij zijn met het leven dat ze tot dan toe leiden. Janine hopt van baan naar baan, maar zit nergens echt op haar plek. Ronald werkt ruim tien jaar als serviceadviseur voor een groot automerk en hij vindt het welletjes geweest. En zo gedacht, zo gedaan.

Vogezen

Ze zeggen hun baan op en vertrekken naar Frankrijk. In de Vogezen zijn ze allesbehalve kieskeurig: na nog geen 2,5 uur besteed te hebben bij de makelaar zijn ze al de trotse eigenaar van een Franse chambres d'hôtes, zo weten de kijkers die deze aflevering al eens hebben gezien. Wel met een kleine side note: er moet nog veel gebeuren voor hun gekochte pand is omgetoverd in een paleisje. Gaat dat ze lukken of komen ze al snel tot de conclusie dat hun droom misschien net iets te groot was? Je ziet het in deze herhaling van Ik vertrek

Meer over