Ik vertrek

Ik Vertrek-deelnemers Theo en Jolanda blikken terug in slotaflevering

NPO 1 - donderdag 23 februari om 21:34

© AVROTROS
In deze slotaflevering van Ik Vertrek blikken oud-deelnemers terug. Hoe is het met ze? Theo en Jolanda openden in 2016 vol enthousiasme een pannenkoekenbar in Gambia. In 2012 leek het landhuis van Jeroen en Marleen in Italië een droom.

In de laatste aflevering van het seizoen kijken de makers van Ik Vertrek hoe het gaat met oud-deelnemers van het programma.

Theo en Jolanda 

In 2016 waren Theo en Jolanda helemaal enthousiast over het openen van hun pannenkoekenbar in Gambia. Maar na zes jaar en een hoop gedoe besloten de ondernemers elders hun geluk te zoeken. De filmploeg zoekt ze op in Spanje, waar ze nu wonen, om te vragen wat er misging en hoe het nu met ze gaat.

Ik Vertrek

Ook Marleen en Jeroen deden aan het programma mee, alweer elf jaar geleden. Ze kochten hun droom, een oud Italiaans landhuis. Ze maakten er gastenverblijven in. Maar het grote genieten werd heftig verstoord door verschillende aardbevingen. Het huis werd onbewoonbaar. Maar als goede ondernemers maakte het stel ook weer nieuwe, spannende plannen.

Meer over