Onvoorziene gebreken in de Vogezen

20 oktober 2021 09:46 | kijktips | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Ronald en Janine zijn toe aan een ander leven en kopen in deze herhaling van Ik vertrek een chambre d'hôtes in de Franse Vogezen. Tijdens de zware verbouwing stuiten ze op allerlei onvoorziene gebreken. Hebben de twee wel de juiste keuze gemaakt?

Een vakantie op Kreta leidt de Ronald (50) en Janine (47) uiteindelijk naar de Franse Vogezen. In Ik vertrek vertellen ze hoe ze door hun Griekse vakantie beseffen dat ze een ander leven willen. Janine is haar tijdelijke banen zat en Ronald wil wel afscheid nemen van zijn werk als serviceadviseur bij een automerk. Het is tijd voor iets anders en dus kopen ze in de Vogezen een chambre d'hôtes die toe is aan een flinke renovatie.

De Franse Vogezen

Ronald en Janine geven zichzelf zes maanden de tijd om alles te verbouwen. Daarna willen ze hun deuren openen. Onverwachte gebreken gooien roet in het eten. De vloeren hebben houtrot, de kozijnen zijn slecht en de kelder staat vol water. Het verbouwen gaat langzaam en blijkt zwaar. Hebben de twee wel de juiste keuze gemaakt? 

Meer over