Ik weet er alles van!

Ruben Nicolai sluit seizoen Ik Weet Er Alles Van! af met Junior-editie

RTL 4 - maandag 22 augustus om 20:01

© William Rutten
Na een succesvol vierde seizoen van Ik Weet Er Alles Van! zit het er alweer bijna op voor Ruben Nicolai. Net als vorig jaar sluit hij de reeks weer af met een Junior-editie, waarin de kennis van enkele kinderen wordt getest.

Net als in de reguliere editie nemen ook in Ik Weet Er Alles Van Junior zes kandidaten het vijf dagen lang tegen elkaar op. Onder leiding van Ruben Nicolai krijgen zij vragen voorgeschoteld waar zij, naar eigen zeggen, veel vanaf weten. Wie de eerste ronde het beste maakt, is de hele uitzending spotspeler. En dit gaat gepaard met enkele fijne voordelen in de plaatjesronde. Deze speler mag namelijk iedere keer bepalen of hij/zij het zelf speelt of iemand anders.

Ik Weet Er Alles Van! Junior

Anders aan deze editie is dat het dus geen volwassenen of BN'ers zijn die hun kennis laten testen. In het spelprogramma troeven namelijk kinderen tussen tien en veertien jaar elkaar af op onderwerpen als ruimtevaart, muziek, filmsterren of Disney en dino's. Ruben Nicolai neemt ook de presentatie van de juniorversie voor zijn rekening. 

Meer over