Ik weet er alles van! Vips

Ook BN'ers weten er alles van

RTL 4 - maandag 12 juli om 20:01

© RTL
Ruben Nicolai trapt het derde seizoen van zijn kennisquiz af met een speciale vipreeks. De komende vijf dagen troeven zes bekende Nederlanders elkaar af in een poging zo veel mogelijk geld te verdienen voor een goed doel.

Nu GTST tot eind augustus met zomerstop is, mag Ruben Nicolai voor het derde jaar op rij de avond bij RTL 4 inluiden. Hij is elke werkdag weer te zien als presentator van Ik weet er alles van!, de quiz waarin zes kandidaten elkaar vijf afleveringen naar het leven staan met feitjes. Iedereen heeft een eigen expertise, de vraag is hoeveel ze van elkaars kennisveld weten. Een beetje gokken en bluffen kan daarbij de doorslag geven. Deze eerste uitzendweek verwelkomt Nicolai zes BN’ers die zich wagen aan de vipversie van het spel.

René Le Blanc

Komiek Edson da Graca, volkszanger René le Blanc, vlogger Gaby Blaaser, zangeressen Monique Smit en Klaasje Meijer en de Vlaamse presentator Erik van Looy doen vijf afleveringen lang hun best. De opzet is hetzelfde, maar de opbrengst gaat naar een zelfgekozen goed doel. Vanaf volgende week is het de beurt aan niet-bekende Nederlanders. Het spelprogramma is zo populair dat de aanmeldingen blijven binnenstromen.

Meer over