Ik wist het

Sigrid ten Napel ontmoet in Ik Wist Het de man van haar dromen

RTL 8 - dinsdag 31 oktober om 20:28

© Videoland
Als Mia in Ik Wist Het letterlijk de man uit haar dromen ontmoet, stort ze zich in diens armen. Maar waarom voelt het dan toch niet perfect?

Chantal van Gastel schrijft chicklitbestsellers als Zwaar Verliefd!, die verslonden worden door een trouwe doelgroep van jonge vrouwen.

Ik Wist Het

Voor de film Ik Wist Het verfilmde Jamel Aattache een scenario van René Molenaar naar het gelijknamige boek van Van Gastel, en daarmee was het team achter Zwaar Verliefd! weer compleet.

De eigenzinnige Mia (Sigrid ter Napel) verruilt de marketingwereld na een heldere wensdroom voor een eigen bloemenwinkel in een pittoresk stadje. En dan ontmoet ze ook nog eens de man uit diezelfde dromen voor haar deur. Dit kan geen toeval zijn... Maar als er zich vervolgens nóg een man aandient, is Mia in hevige twijfel. Wie moet ze kiezen?

Sigrid ten Napel

Sigrid ten Napel is overtuigend als charmante jonge vrouw, maar voor de rest hebben vrijwel alle bijpersonages weinig inhoud. Dat was te verwachten, want ook in Zwaar Verliefd! en de opvolger daarvan voegden de bijrollen niet veel toe. Gelukkig blijft Ik Wist Het wel verschoond van komisch bedoelde slapstick.

Complimenten voor de styling van Mia: haar pastelkleurige, jaren 50-achtige outfits zijn stijlvast, karakteristiek en zoet.

Meer over