In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

Jason Statham krijgt het zwaar te verduren

RTL 7 - maandag 13 juni om 22:35

© Turner
Jason Statham krijgt het zwaar te verduren in In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale. Statham kennende, laat hij zich niet uit het veld slaan.

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale gaat over Farmer (Jason Statham) die een vreedzaam bestaan leidt met zijn vrouw Solana (Claire Forlani) en zijn zoon. Zij verdienen de kost met het verbouwen van groenten. Wanneer zijn vrouw en zoon naar de stad Stonebridge gaan om hun groenten te verkopen, wordt Farmers boerderij aangevallen door bloeddorstige wezens, Krugs. Met de hulp van zijn vriend en buurman Norrick (Ron Perlman) reist hij naar Stonebridge om zijn vrouw en zoon te redden.

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

Farmer komt te laat. De Krugs, bestuurd door tovenaar Gallian (Ray Liotta), hebben zijn zoon vermoord en zijn vrouw ontvoerd. Farmer krijgt extra hulp van zijn zwager Bastian (Will Sanderson). Samen met hem en Norrick gaat Farmer op pad om zijn vrouw te vinden en te redden. Ondertussen spant de neef van de koning, Fallow (Matthew Lillard), samen met tovenaar Gallian om het koninkrijk onder leiding van koning Konreid (Burt Reynolds) over te nemen.

Ray Liotta

De onlangs overleden Ray Liotta maakte in de in 1990 uitgebrachte Goodfellas een onuitwisbare indruk als gangster. Sindsdien werd hij veelvuldig gecast als maffiabaas. In In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale is Liotta te zien als tovenaar. Het is dan misschien geen rol waar veel mensen het nog over zullen hebben, voor Liotta was het een welkome afwisseling. 

Meer over