Inconceivable

Nicolas Cage vertrouwt zijn oppas niet in Inconceivable

RTL 7 - dinsdag 1 november om 00:50

© http://photos.plurimedia.fr/
De nieuwe oppas van Nicolas Cage en Gina Gershon begint zich in Inconceivable steeds vreemder te gedragen. Wat is ze van plan?

Katie (Nicky Whelan) verhuist met haar dochtertje om haar verleden te ontvluchten.

Inconceivable

Daar raakt ze al snel bevriend met Angela (Gina Gershon) en haar man Brian (Nicolas Cage). Ze raken steeds meer betrokken in elkaars leven.

Daarom besluiten Angela en Brian om Katie aan te bieden om hun oppas te worden. Ze kan dan in hun gastenhuis verblijven.

Alleen gaat dat niet zoals gepland. Katie raakt te gehecht aan de dochter van het stel. Ze begint steeds meer te liegen en manipuleren.

Angela en Brian beginnen zich steeds meer af te vragen wat de motieven van Katie zijn. Probeert ze hun gezin kapot te maken? Dat zie je in Inconceivable.

Lindsay Lohan

In 2014 werd Inconceivable aangekondigd toen Lindsay Lohan bekend maakte dat ze de film zou produceren en de hoofdrol zou spelen. Dat ging helaas niet door.

Regisseur Jonathan Baker liet op sociale media weten dat hij haar graag in de hoofdrol wilde en dat hij daar echt zijn best voor had gedaan. Alleen zag de studio het niet zitten. Haar rol ging daardoor naar Nicky Whelan.

Meer over