Ivo op zondag

Ivo Niehe ontdekt weer het zondagsgevoel van de sterren in Ivo op Zondag

NPO 1 - zondag 15 januari om 11:04

© AVROTROS
Ivo Niehe gaat in dit nieuwe seizoen van Ivo op Zondag weer op zoek naar het zondagochtendgevoel van prominenten. Daarnaast deelt hij de mooiste momenten uit de omvangrijke archieven van de Tv show en biedt hij een podium aan jonge, talentvolle kunstenaars.

Ivo Niehe heeft twee veelbewogen jaren achter de rug. In 2021 vierde hij het veertigjarig jubileum van zijn Tv show. Begin vorig jaar zette hij plots een punt achter dit tv-instituut om zich te richten op zijn nieuwe programma: Ivo op Zondag.

Ivo op Zondag

Naast aandacht voor kunst en muziek is de leidraad Ivo's fascinatie met het ongrijpbare zondagochtendgevoel. Het leverde boeiende beelden op van prominenten als Philip Freriks die op de vroege zondagmorgen graag een ommetje maakt door een zo goed als verlaten Parijs. André Rieu onthulde zijn ontbijtritueel. De orkestleider begint zijn dag met hardgekookte eitjes en een plak peperkoek.

Inmiddels is het programma zelf voor veel mensen een zondags ritueel geworden, Niehe weet wekelijks meer dan 300.000 kijkers te boeien.

Meer over