Into the Blue

Paul Walker en Jessica Alba zoeken naar schatten in Into the Blue

RTL 7 - zaterdag 15 juli om 20:00

© http://info.sky.de/
Een duikinstructeur denkt in Into the Blue zijn geldproblemen in één klap op te kunnen lossen als hij op de zeebodem een vliegtuigwrak vol drugs vindt. Probleempje: de eigenaar van het vliegtuigje wil zijn waar graag terug.

Je kunt het slechter treffen: Jared en Sam wonen op de Bahama's. Dat klinkt paradijselijk en dat is het ook, maar ze verdienen nauwelijks genoeg om de eindjes aan elkaar te knopen.

Into the Blue

Duiker Jared (Paul Walker) zit werkloos thuis. Zijn vriendin Sam (Jessica Alba) werkt als haaienverzorger in een resort. Ze hopen ooit de kost te kunnen verdienen als schatduikers. In de kustwateren van de Bahama's moeten genoeg schatten liggen om een aardige boterham te verdienen.

Sam en Jared denken in Into the Blue een grote klapper te maken als ze op de zeebodem een vliegtuigwrak vol cocaïne vinden. En dat is nog niet alles: ze vinden ook aanwijzingen dat er vlakbij een scheepswrak ligt met een schat aan boord.

Het koppel probeert een expeditie naar het schip te financieren door een deel van de drugs te verkopen. Alleen: de eigenaar van het vliegtuigje wil zijn lading graag terug.

Bikini

Jessica Alba was achteraf niet heel blij met Into the Blue. Dit kwam vooral doordat de regisseur haar personage tijdens het filmen bleef veranderen.

Wat ook niet hielp: zonder dat Jessica het wist nam de regisseur veel scènes op met een body double in bikini. Hierdoor moest Alba bijna de hele tijd in bikini op de set staan.

Meer over