Intruder

Hoe loopt het af voor Tom Meeten en Elaine Cassidy in slotaflevering van Intruder?

NPO 2 - vrijdag 28 april om 23:07

© ITV
Sam en Rebecca hebben voor de politie een geloofwaardig verhaal opgehangen over de dode inbreker in hun huis, maar ooggetuige Angela dreigt het in deze aflevering van Intruder te gaan vertellen wat er echt is gebeurd. Dat kan Rebecca niet laten gebeuren.

In de dubbele laatste aflevering van Intruder wordt het Sam en Rebecca Hickey (Tom Meeten en Elaine Cassidy) aardig heet onder de voeten.

Intruder

Terwijl Sam met zijn geweten worstelt omdat hij een vluchtende inbreker heeft gedood, is Rebecca bezig met voorkomen dat ze hiervoor achter de tralies belanden. Een groot probleem is de ooggetuige: Rebecca's collega Angela (Helen Behan), die op de bewuste avond in hun huis logeerde en dreigt met het echte verhaal naar de politie te gaan.

Sally Lindsay

Ondertussen wordt agent Bailey steeds achterdochtiger. "Bailey is een onzichtbare vrouw van middelbare leeftijd", zegt actrice Sally Lindsay over haar personage in The Sunday Post. "Eigenlijk is ze alleen maar contactpersoon voor de familie, maar ze ontwikkelt zich tot iets fenomenaals."

Meer over