Isola di Beau

Beau van Erven Dorens treft Ronald Koeman en John van den Heuvel in Isola di Beau

RTL 4 - zondag 18 december om 20:08

© RTL Nederland
Beau van Erven Dorens ontvangt in deze aflevering van Isola di Beau John van de Heuvel en Ronald Koeman op Sardinië. De misdaadjournalist en de voetbaltrainer treffen elkaar in de liefde voor het voetbal in het algemeen en PSV in het bijzonder.

Het succes van Isola di Beau hangt grotendeels af van de chemie tussen de gasten. Iedere logeerpartij op Sardinië duurt drie dagen, dan is het prettig dat de logés onderling wat te bespreken hebben. Over Ronald Koeman en John van den Heuvel hoeft gastheer Beau van Erven Dorens zich geen zorgen te maken. De coach en de misdaadjournalist komen uit hele andere werelden, maar delen een liefde voor voetbal en met name voor PSV.

John van den Heuvel en Ronald Koeman

Van den Heuvel is al zijn hele leven supporter van de Eindhovense club, Koeman speelde er van 1986 tot 1989, een van de succesvolste periodes in de clubgeschiedenis: met Koeman in het hart van de verdediging werd PSV drie keer op rij landskampioen en won het in 1988 ook de Europa Cup I. In 2006 keerde hij als trainer terug naar Eindhoven.

Meer over