Isola di Beau

Beau van Erven Dorens ontvangt Olcay en Michiel Vos in Isola di Beau

RTL 4 - zondag 11 december om 20:08

© RTL Nederland
Michiel Vos en Olcay Gulsen zijn deze week in Isola di Beau uitverkoren om op Sardinië te genieten van het Italiaanse goede leven. Ondertussen zal Beau van Erven Dorens hen vragen naar de ingewikkelde periodes die beide BN'ers parten speelde.

De man die net zo makkelijk serieuze onderwerpen aansnijdt aan zijn talkshowtafel in een glimmend gouden jasje, ontvangt in Isola di Beau zijn gasten in een T-shirt.

Isola di Beau

In deze aflevering zijn Michiel Vos en Olcay Gulsen de uitverkorenen om op het zonnige Sardinië te proeven van het Italiaanse goede leven. Genieten gecombineerd met en passant een diep gesprek over wat er speelt in de levens van de BN'ers en wat verder ter tafel komt.

Michiel Vos en Olcay Gulsen

Na alle onrust die er de laatste tijd geweest is rondom zijn schoonfamilie - Nancy Pelosi is zijn schoonmoeder- komt het de Amerika-correspondent Vos misschien wel heel gelegen om even op adem te komen in Beaus villa. Ook Gulsen heeft een zware tijd achter de rug, bij haar partner Ruud de Wild werd in 2021 darmkanker geconstateerd.

Meer over