Ivo op zondag

Thekla Reuten in seizoensopener Ivo op Zondag

NPO 1 - zondag 25 september om 11:04

© AVROTROS
Het tweede seizoen van Ivo op Zondag gaat weer van start. In deze seizoensopener ontvangt de ervaren presentator actrice Thekla Reuten. Samen hebben ze het over de Oscarnominatie voor haar film Narcosis.

Wie zijn zondag goed wil beginnen, schakelt vandaag rond de klok van 11:00 uur over naar NPO1. Op die zender debuteert namelijk het tweede seizoen van Ivo Op Zondag. In deze nieuwste reeks is er - net als het eerste seizoen - weer veel ruimte en aandacht voor kunst en cultuur, ontmoetingen met inspirerende kunstenaars en het levensverhaal van iconen op basis van Ivo's rijke archief.

Thekla Reuten

In deze eerste aflevering ontvangt de ervaren presentator dan ook een bekend gezicht: namelijk niemand minder dan actrice Thekla Reuten. Samen hebben ze het over de Oscarnominatie voor haar film Narcosis. Verder duikt Ivo in zijn rijke archief om daar het exclusieve interview met de Italiaanse superster Gina Lollibrigda naar boven te halen. De vrouw die hoopt op haar 95e nog gekozen te worden voor de Senaat van haar land Italië.

Ivo op Zondag

Ivo sluit deze week de aflevering af met spectaculaire culturele evenementen die er komende week op de planning staan en zeker de moeite waard zijn. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de VriendenLoterij en is een productie van MediaLane.

Meer over