Ja, ik wil!

Elise Schaap zoekt een man

RTL 8 - dinsdag 13 april om 20:28

© Victor Arnolds
Roos is altijd ongelukkig in de liefde. Tot ze ineens kan kiezen tussen twee mannen. Wordt het de tien jaar jongere Daan of de knappe plastisch chirurg Jacob?

Roos (Elise Schaap) is jong, mooi en grappig, maar ze is ook ongelukkig in de liefde.

Ja, ik wil!

Als ze in een relatie het woord 'huwelijk' ook maar terloops laat vallen, kun je er donder op zeggen dat ze binnen de kortste keren weer vrijgezel is. En dat terwijl al haar vrienden en collega's – zelfs haar exen – met bosjes tegelijk in het huwelijksbootje stappen.

Als ze in Ja, ik wil! een keer geen zin heeft om in haar eentje naar een bruiloft te gaan, sleept Roos haar tien jaar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee.

Daan en Roos hebben het heel gezellig op dat feestje, maar Roos loopt er ook de charmante plastisch chirurg Jacob (Thijs Römer) tegen het lijf. Is hij dan misschien de ware?

Elise Schaap

Regisseur Kees van Nieuwkerk (de zoon van oud-DWDD-presentator Matthijs) wist voor Ja, ik wil! een indrukwekkende cast om zich heen te verzamelen. De BN'ers wisselen elkaar in rap tempo af.

Van Yvon Jaspers tot Manuel Broekman en van cabaretiers Viggo Waes en Henry van Loon tot acteur en Wie is de Mol?-Mol Thomas Cammaert: ze komen allemaal voorbij.

Meer over