Het jachtseizoen

Wesley Sneijder en Rolf Sanchez slaan op de vlucht

SBS 6 - zaterdag 23 oktober om 20:30

© Talpa
Rolf Sanchez en Wesley Sneijder zijn beste vrienden, maar kunnen ze ook goed samenwerken? Ze proberen in deze aflevering van Het jachtseizoen vier uur lang uit handen te blijven van StukTV-presentatoren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns.

Wesley Sneijder en Rolf Sanchez zijn beste vrienden, maar of ze ook goed kunnen samenwerken, moet blijken in Het jachtseizoen. De twee proberen vier uur lang uit handen te blijven van StukTV-presentatoren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns.

Wesley Sneijder

Zanger Sanchez had tot twee jaar geleden nooit gedacht dat hij bevriend zou raken met zijn voetbalheld, met wie hij als veertienjarige fan nog op de foto ging. Toen Sneijder een van zijn concerten bezocht en backstage voor Sanchez begon te zingen, stal hij het hart van de zanger. Sindsdien spreken ze elkaar elke dag en zien ze elkaar minstens drie keer per week. Even speelden ze met het idee om samen online-trainingen te geven aan ondernemers, maar Sanchez richt zich toch liever op zijn muziek.

Meer over