Tom Cruise luistert niet naar goede raad in Jack Reacher: Never Go Back

25 maart 2022 09:45 | kijktips | Door Judith Regeling

Jack Reacher is terug! In Jack Reacher: Never Go Back kruipt Tom Cruise weer in de huid van de keiharde ex-militair.

Jack Reacher is er de man niet naar om te doen wat anderen hem vertellen. Dus wat doet hij als hij de hoofdpersoon is in een film die Never Go Back in de titel heeft? Juist, dan gaat hij terug.

Jack Reacher: Never Go Back

In Jack Reacher: Never Go Back betekent dat dat Reacher (Tom Cruise) teruggaat naar een organisatie die hem heeft uitgekotst: het leger. Reacher brengt een bezoek aan een legerbasis om majoor Susan Turner (Cobie Smulders, bekend als Robin in How I met your mother) te ontmoeten.

Die ontmoeting loopt niet helemaal als gepland: Turner is niet aanwezig. Ze is opgepakt op verdenking van spionage. Bovendien wordt Reacher zelf verdacht van een misdaad waarvan hij niet kan herinneren dat hij die heeft gepleegd.

Reacher weet zeker dat ze er allebei zijn ingeluisd. Als hij Susan bevrijd heeft, gaan ze dan ook samen op pad om hun naam te zuiveren. Dat gaat op z’n Jack Reachers: met een hoop geknok en zonder genade.

Tom Cruise

In bijna al zijn films doet Tom Cruise zijn stunts zelf. In Jack Reacher: Never Go Back is dat niet anders.

Blijkbaar is dat besmettelijk: Cobie Smulders deed ook al haar stunts zelf. Daarvoor ging ze zo’n twee maanden in training. In die tijd leerde ze een aantal vechtsporten. 

Meer over