Jackass 3D

Net als je denkt dat je alles gezien hebt, is daar Jackass 3D op Comedy Central

Com. Centr. - woensdag 8 mei om 23:00

© Paramount Pictures.
Dacht je na de tv-serie en twee Jackass-films dat Johnny Knoxville en zijn maten wel een beetje door hun ideeën heen waren? Mooi niet, zo blijkt in Jackass 3D.

Het Jackass-verhaal begon met een tv-serie. Daarna volgden twee bioscoopfilms. Daar waren de heren nog niet helemaal tevreden mee. In hun derde film doen de mannen er nog een schepje bovenop.

Jackass 3D

Wat dat betekent? Simpel: deze derde film bevat dezelfde grappen, stunts en ranzigheid als je van Johnny Knoxville, Steve-O en de rest gewend bent, maar dan in 3D. Tenminste, als je de film destijds in de bioscoop bent gaan zien. Op tv zul je het 3D-element moeten missen. Of dat zo erg is, is nog maar de vraag. Hoe graag wil je een in een achterwerk gestoken rolfluitje op je af zien komen? Juist.

Jackass 3D is op alle punten weer net even wat ranziger, harder en gevaarlijker dan wat de mannen eerder hebben gedaan. Alleen voor de echte Jackass-fans dus.

Bam Margera

Een Jackass-film zonder bezoekje aan de spoedeisende hulp is als een kapsalon zonder frietjes: ondenkbaar. Jackass 3D doet wat dat betreft niet onder voor zijn voorgangers.

Bam Margera belandde na een mislukte stunt in het ziekenhuis met drie gebroken ribben, een gebroken schouder en een verdraaide enkel. Loomis Fall brak zijn sleutelbeen en Johnny Knoxville raakte een tand kwijt toen hij een rondvliegende dildo in zijn gezicht kreeg.

Meer over