Jackass Number Two

Geniet van nog veel meer idiote stunts in Jackass Number Two

Com. Centr. - dinsdag 7 mei om 23:01

© Paramount Pictures.
In Jackass Number Two, de tweede Jackass-film, halen Johnny Knoxville en zijn vrienden nog meer zieke en halsbrekende stunts uit.

Na de show op MTV en de eerste speelfilm zijn de mannen van Jackass nog steeds gezond genoeg om opnieuw anderhalf uur te vullen met hun gestoorde humor. De film bevat geen verhaal en is net als bij het tv-programma een aaneenschakeling van korte filmpjes.

Jackass Number Two

Een paar voorbeelden van de gekkigheid die ze ditmaal uithalen in Jackass Number Two: Steve-O zet een bloedzuiger op zijn oogbal en Bam Margera krijgt een brandmerk op zijn achterwerk. Ook voor deze tweede Jackass-film geldt: Don't try this at home. Maar echt.

Johnny Knoxville

Je kan je bij deze stunts afvragen waar ze in hemelsnaam mee bezig zijn. Dat is zeker zo wanneer je weet wat er allemaal is gebeurd na afloop van diverse stunts in Jackass Number Two.

Wat we dus niet te zien kregen: Bam Margera liep een zware infectie aan zijn achterste op, Johnny Knoxville raakte meerdere malen buiten westen en Ryan Dunn ontwikkelde een levensbedreigende bloedprop in zijn schouder en liep de ziekte van Lyme op. 

Meer over