Jackass: The Movie

Gestoorde stunts en heel wat pubergein in Jackasss: The Movie

Com. Centr. - maandag 6 mei om 22:53

© Paramount Pictures
De humor van de mannen van Jackass, je moet ervan houden. Als dat het geval is, kom je met Jackass: The Movie volop aan je trekken.

Voorbeeldje van die typische Jackass-humor: een speelgoedautootje in een condoom stoppen, dat in je achterwerk steken en vervolgens naar het ziekenhuis gaan om een röntgenfoto te laten maken.

Jackass: The Movie

Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius en andere leden van Jackass gaan helemaal los met allerlei flauwe pubergein. En de camera loopt de hele tijd mee. Waar gaat Jackass: The Movie dan over? De film vertelt niet echt een verhaal.

Afgezien van de eerder beschreven grap met het speelgoedautootje zit de film verder vol met practical jokes en andere gevaarlijke en weerzinwekkende stunts. Als dit jouw soort humor is, dan kom je bij Jackass: The Movie helemaal aan je trekken. En o ja: don’t try this at home...

Succesvol concept

Voordat Jackass: The Movie uitkwam was er al de tv-serie Jackass (2000-2002). Er volgden nog twee films: Jackass Number Two en Jackass 3D. En daarmee was het nog niet klaar. Begin 2022 kwam Jackass Forever, deel vier in de reeks, in de bioscoop.

In 2009 verscheen de serie Nitro Circus. De makers van die serie hebben zich duidelijk laten inspireren door Steve-O en Johnny Knoxville en hun maten. Sterker nog, Knoxville en een paar andere Jackass-coryfeeën maken hun opwachting in de serie.

Meer over