Jamie's easy meals at Christmas

De feestdagen volgens Jamie Oliver

24kitchen - donderdag 16 december om 20:05

© Channel 4
Geen paniek over het kerstdiner, Jamie Oliver deelt namelijk in Jamie's Easy Meals at Christmas makkelijke en feestelijke recepten vanuit zijn huis in Essex. De kok begint met een in glühwein geroosterde ham en vult dan een kalkoen met salie, ui en abrikoos.

Geen paniek over het kerstdiner, Jamie Oliver deelt makkelijke en feestelijke recepten in Jamie's Easy Meals at Christmas. Thuis in Essex bereidt de meest geliefde kok van Groot-Brittannië zich culinair voor op de feestdagen met zijn familie.

Jamie Oliver

Hij begint met een geroosterde ham, geglaceerd met glühwein en geserveerd met allerlei lekkere kaasjes. Hierna volgt het echte werk. Oliver bereidt een kalkoen en vult deze kerstklassieker met salie, ui en abrikoos. Zijn kastanjejus maakt het gerecht helemaal compleet.

Kookboeken

De sympathieke chef-kok is gek op de feestdagen. Dat laat hij bijna elk jaar zien als hij zijn beste kerstrecepten deelt in tv-specials. In 2016 bracht hij al zijn enige echte kerstkookboek uit, een vuistdik boekwerk van ruim vierhonderd pagina's.

Meer over