Je huis op orde

Opruimcoach Quirine Molhuysen schiet voor de laatste keer dit Je Huis op Orde-seizoen te hulp

SBS 6 - woensdag 24 april om 20:27

© Tijmen van 't Hul
“Sorteren, categoriseren en afscheid nemen.” Het valt Je Huis op Orde-opruimcoach Quirine Molhuysen elke keer weer op dat mensen moeite hebben met spullen wegdoen. Dat geldt ook voor de 79-jarige Mary in dit seizoensslot.

Al vanaf het eerste seizoen in 2021 helpt Quirine Molhuysen in Je Huis op Orde mensen met het opruimen van hun huis. Zeven jaar eerder startte ze als professioneel opruimcoach voor particulieren en bedrijven.

Quirine Molhuysen

In LINDA vertelde ze dat het proces met haar ‘gewone’ klanten hetzelfde verloopt als op tv. “We gaan eerst zitten en bespreken hoe het is gekomen, hoe lang het al zo is en waar de aandachtspunten liggen.” En dan ‘sorteren, categoriseren en afscheid nemen’ alvorens Molhuysen aan de slag gaat met praktische en stijlvolle opbergoplossingen.

Je Huis op Orde

In dit seizoensslot doet ze dat voor de 79-jarige Mary, die tal van hobby’s heeft. Ze kan maar moeilijk afstand doen van onder andere haar schilderspullen, omdat alles voor haar emotionele waarde heeft. Benieuwd? Kijk dan op woensdag 24 april vanaf 20:30 uur naar SBS6.

Meer over