Je huis op orde

Viktor Brand en de speelgoedbom

SBS 6 - woensdag 24 november om 21:30

© Talpa
Viktor Brand en het opruimteam uit Je Huis Op Orde zijn in IJmuiden waar Jennifer de moed heeft opgegeven. Haar drie jonge kinderen hebben zo enorm veel speelgoed dat het huis een chaos is. Samen met manlief Rico zit ze in overlevingsmodus.

Niks mis met je kinderen verwennen, maar Ricardo en Jennifer uit IJmuiden zijn mogelijk een tikje doorgeslagen. Hun kids Jaylinn (5), Mason (3) en Duncan (1) hebben inmiddels zoveel speelgoed dat het lijkt alsof er dagelijks een bom ontploft. Jennifer heeft haar gezin zelf opgegeven voor Je huis op orde omdat ze zich schaamt voor alle rommelige bergen kleurrijk plastic in huis.

Viktor Brand

Drie opgroeiende kinderen en een heel huishouden runnen weegt zo zwaar, dat het stel al een tijdje in de overlevingsmodus zit. Ze komen er niet aan toe fundamentele stappen te zetten. Omdat Jennifer dreigt te verdrinken in de spullen, komen Viktor Brand en zijn opruimteam in actie. Terwijl het huis een opknapbeurt krijgt, moeten de kinderen bepalen wat hun favoriete speelgoed is.

Meer over