Je huis op orde

Viktor Brand helpt een handje in Je Huis Op Orde

SBS 6 - woensdag 1 december om 21:30

© Talpa
Patricia en Martijn genieten zo van hun vier kinderen Romee (14), Deon (12), Jesto (9) en Jula (5) dat ze niets van hen weggooien. Hierdoor raakt de woning langzaam maar zeker overvol. Opruimcoach Eefje Sedee uit het programma Je Huis Op Orde weet raad.

In de voorlaatste aflevering van Je Huis Op Orde  maakt Viktor Brand kennis met het gezin van Patricia en Martijn uit Dordrecht. Ze hebben vier opgroeiende kinderen: Romee (14), Deon (12), Jesto (9) en Jula (5). Op het eerste oog lijkt de boel aan kant, maar wie een willekeurige kast opentrekt, raakt bijna bedolven onder de grote hoeveelheid bewaarde bezittingen.

Viktor Brand

Het blijkt dat Patricia en Martijn de chaos grotendeels zelf in stand houden. Ze hebben namelijk grote moeite om de kindertijd van hun kroost los te laten en schuiven de grote schoonmaak op de lange baan. Het is aan Viktor en opruimgoeroe Eefje Sedee om het stel te helpen weer ruimte en rust te creëren in hun woning. Maar dat betekent wel afscheid nemen van een heleboel dierbare spulletjes.

Meer over