Jeff, Who Lives at Home

Jason Segel gaat eindelijk eens naar buiten toe

Com. Centr. - vrijdag 27 augustus om 20:29

© http://www.paramount.de/Info/Nutzungsbedingungen
Een nietsnut van in de dertig vindt bij toeval een doel in zijn leven. Jeff mag dan dertig zijn, hij woont nog steeds bij zijn moeder. Hij wacht op een teken van het universum, een sein dat hij iets met zijn leven moet doen.

In de tussentijd doet Jeff (Jason Segel) eigenlijk niks. Hij hangt wat rond in zijn kamer: de kelder onder het huis van zijn moeder.

Hij blowt veel, kijkt tv en dat is het wel zo'n beetje. Zijn moeder Sharon (Susan Sarandon) en zijn oudere broer Pat (Ed Helms) begrijpen niet hoe hij zijn leven zo kan vergooien.

Op een dag haalt Sharon haar zoon in uit zijn isolement. Ze stuurt hem naar buiten om houtlijm te halen.

Tijdens dat tripje naar de winkel krijgt Jeff het teken waar hij al die tijd al op wacht in of meer in de schoot geworpen.

Hoe reageert hij daarop? En wat zegt heeft dat voor gevolgen voor zijn leven? Je ziet het in Jeff, Who Lives at Home.

Jason Segel

Jason Segel (vooral bekend als Marshall in de comedyserie How I Met Your Mother) wilde de hoofdrol in Jeff, Who Lives at Home graag spelen. De acteur herkent naar eigen zeggen veel van zichzel in Jeff.

Segel en zijn tegenspelers improviseerden veel tijdens de opnames. De scène met hem en Ed Helms in de badkuip is zelfs helemaal geïmproviseerd.

Regisseurs Jay en Mark Duplass lieten de acteurs veertig minuten lang ongestoord hun gang gaan. Alleen de allerbeste stukjes haalden de film.

Meer over