John Tucker Must Die

Rokkenjager krijgt koekje van eigen deeg

NET 5 - donderdag 7 mei om 20:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
In John Tucker Must Die smeden drie exen van de onverbeterlijke rokkenjager John Tucker een plan om hem eens goed terug te pakken.

John Tucker (Jesse Metcalfe) is de populairste jongen van de school. Over vrouwelijke aandacht heeft hij niet te klagen. Sterker nog: de nieuwe leerling Kate (Brittany Snow) ontdekt dat hij met drie meisjes tegelijk aan het daten is.

John Tucker Must Die

Kate vindt dat niet zo netjes, dus licht ze de dames in kwestie in. De slimme Carrie, cheerleader Heather en de politiek actieve Beth zijn niet te spreken over Johns veelwijverij.

Hun besluit: John Tucker Must Die. Met andere woorden: ze gaan John een koekje van eigen deeg geven.

Daar hebben de drie meiden Kate bij nodig. Ze is nieuw op school, dus dat vindt John sowieso interessant.

Carrie, Heather en Beth zien het al helemaal voor zich: Kate moet John stukje bij beetje om haar vingers winden om hem daarna keihard te laten vallen. Dat zal hem leren, de hartenbreker.

Make-over

Voordat Kate dat plannetje kan uitvoeren, moet ze een uitgebreide make-over ondergaan. John ziet de nieuwe Kate meteen zitten. Waar Carrie, Heather en Beth echter geen rekening mee hadden gehouden: dat is wederzijds.

In 2014 verscheen The Other Woman, een komedie waarin drie vrouwen wraak nemen op de man die hen alle drie aan het lijntje houdt. Kijkers zagen al snel de overeenkomsten tussen die film en John Tucker Must Die.

Meer over