Journey 2: The Mysterious Island

Dwayne Johnson gaat naar de jungle in Journey 2: The Mysterious Island

NET 5 - vrijdag 6 januari om 22:15

© www.allmoviephotos.com
Het is twee jaar na de avonturen uit Journey to the Centre of the Earth en Sean (Josh Hutcherson) is nog even reislustig als toen. In Journey 2: The Mysterious Island gaat hij op zoek naar een geheimzinnig eiland.

Sean (Josh Hutcherson) ontvangt een noodoproep vanaf een onbekend eiland. Samen met stiefvader Hank (Dwayne 'The Rock' Johnson) gaat hij op onderzoek uit. 

Journey 2: The Mysterious Island

Aan de hand van aanwijzingen uit oude boeken als Treasure Island en Gulliver's Travels weten Hank en Sean het eiland te vinden.

Als ze er eenmaal zijn, is het ook zaak om er weer snel vanaf te raken. Het dreigt namelijk onder water te verdwijnen.

Josh Hutcherson hield aan zijn werk in Journey 2: The Mysterious Island niet alleen een mooi salaris over; hij ontmoette er ook Vanessa Hudgens.

Net als in de film sloeg ook in het echte leven de vlam in de pan bij de twee tienersterren. Lang duurde de romance niet: al na een paar maanden besloot het tweetal verder te gaan als goede vrienden.

Dwayne Johson

Dan leek de op de boeken van Jules Verne gebaseerde filmreeks een langer leven beschoren. Na Journey 2: The Mysterious Island stonden er nog twee delen op de planning.

Chad en Carey Hayes, die samen The Conjuring schreven, zouden de scripts voor die films gaan schrijven.

Het lijkt erop dat Journey 3: From the Earth to the Moon en Journey 4 er niet gaan komen. Begin 2018 maakte Dwayne Johnson bekend dat hij in ieder geval geen rol gaat spelen in de derde Journey-film.

Meer over