Junior Songfestival nationale finale

Wie mag ons land vertegenwoordigen op het Junior Songfestival 2022?

NPO 3 - zaterdag 24 september om 19:21

© AVROTROS
Vier acts strijden om een plek in de internationale show van het Junior Songfestival 2022 op 11 december, onder wie meidengroep Infinity en boyband HIGH5. Een kinderjury en een vakjury bepalen wie wint. Die laatste bestaat uit Chantal Janzen, Flemming en Glen Faria.

Ahoy staat op zijn kop voor de nationale finale van het Junior Songfestival. Wie wint, vertegenwoordigt Nederland tijdens de grote finale op 11 december in Armenië.

Junior Songfestival 2022

De presentatoren Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen - zelf oud-deelnemers - verwelkomen de vier acts tijdens deze twintigste editie. Wint boyband HIGH5 met het door Linda de Mols zoon Julian Vahle gecomponeerde liedje ‘Because I know’? Of wordt het Luna, die in haar vrolijke nummer ‘La festa’ zowel in het Nederlands, Engels als Italiaans zingt?

Infinity en Mixed Up

Concurrenten zijn meidengroep Infinity en de jongens en meisjes van Mixed Up. Zij deden apart auditie, maar gingen door als groep. Of zij naar Armenië mogen, is aan de kinder- en vakjury. Die laatste bestaat uit Chantal Janzen, Flemming en Glen Faria.

Meer over