Voorstellen maar!

Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen stellen de finalisten van het Junior Songfestival 2023 voor

NPO 3 - zaterdag 16 september om 18:09

© AVROTROS
Wie maken er nog kans om Nederland te vertegenwoordigen op het Junior Songfestival 2023? In deze speciale aflevering stellen oud-deelnemers Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen de finalisten voor.

De winnende act zal in de voetsporen treden van Luna, die afgelopen jaar met haar nummer La Festa als zevende eindigde.

Junior Songfestival

Het Junior Songfestival mag dan in vergelijking met de volwassen variant wat minder populair zijn, maar toch waren er ook dit jaar weer genoeg talentvolle kinderen die een poging waagden om ons land te vertegenwoordigen. Van die aanmeldingen kregen ongeveer 50 kinderen een uitnodiging om auditie te doen. Niet iedereen kwam daar doorheen, want na maar liefst twee bikkelharde selectierondes zijn er nu nog slechts 9 kinderen over.

Die negen acts zijn inmiddels verdeeld over vier acts: solo-artiest Duron (13), de girlband Flare bestaande uit Jikke (13), Hannah (13) en Robine (14), girlband JOY! bestaande uit Aimée (12), Sana (11) en Gina (12) en ook het gemixte duo Sep & Jasmijn. 

Junior Songfestival Presents: Finalisten

In deze speciale aflevering stellen oud-deelnemers Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen ze stuk voor stuk voor terwijl zij ondertussen ook backstage alles gereed maken in Ahoy Rotterdam. Verder blikken ze terug op de audities van de kandidaten, het Junior Songfestival-kamp en geven ze een preview van de liedjes van de vier acts.

Junior Songfestival Presents: Finalisten is zaterdag 16 september om 18:05 uur te zien bij AVROTROS op NPO3.

Meer over