Just Married

Redt het huwelijk van Brittany Murphy het in Just Married?

NET 5 - donderdag 4 mei om 20:32

© Twentieth Century Fox
Van je familie moet je hebt hebben. Tenminste, dat zou je denken. De familie van Sarah doet er in Just Married juist alles aan om haar en haar kersverse echtgenoot uit elkaar te drijven.

Als Tom (Ashton Kutcher) en Sarah (Brittany Murphy) elkaar leren kennen is het liefde op het eerste gezicht. Hun familie en vrienden zijn op z’n zachtst gezegd niet zo te spreken over de relatie.

Just Married

De rijke familie van Sarah vindt deze jongen te min. Hoe hard Tom ook zijn best doet, ze zijn vastbesloten hem niet in hun familie toe te laten.

Als het stel ook nog besluit te trouwen zijn de rapen pas echt gaar. Sterker nog: Sarahs familie vraagt haar ex Peter (Christian Kane) om het tweetal zo snel mogelijk uit elkaar te drijven.

Na hun huwelijk gaan Sarah en Tom op huwelijksreis naar Europa. Die vakantie pakt in Just Married een stuk minder romantisch uit dan ze vooraf hadden bedacht.

Ex Peter doet er werkelijk alles aan om de boel te verzieken. En dat lukt: hij stelt de prille liefde van Tom en Sarah behoorlijk op de proef.

Is de relatie hier wel tegen bestand, of zijn ze misschien toch te snel in het huwelijksbootje gestapt?

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher kwam niet ongeschonden uit de liefdesstrijd in Just Married. In de scène waar Tom een asbak tegen zijn hoofd krijgt, werd de acteur echt geraakt.

En flink ook. Hij liep weken met een fikse buil rond.

Meer over