Just Wright

Queen Latifah strikt een basketballer

Soms is het lastig om werk en privé gescheiden te houden. Dat merkt fysiotherapeut Leslie Wright ook: ze wordt verliefd op de basketballer die ze helpt met zijn revalidatie.

Fysiotherapeut Leslie Wright (Queen Latifah) woont samen met haar stiefzus Morgan (Paula Patton).

Just Wright

Morgan heeft een droom: ze wil trouwen met een profbasketballer. Die droom lijkt ook uit te komen: na een wedstrijd van de New Jersey Nets ontmoet ze NBA-ster Scott McKnight (Common).

Het is liefde op het eerste gezicht. Binnen de kortste keren zijn ze verloofd.

Maar dan slaat het noodlot toe: Scott raakt zwaar geblesseerd. Op aanraden van Morgan huurt hij in Just Wright Leslie in als zijn fysiotherapeut.

Als blijkt dat Scotts blessure hem wel eens zijn carrière zou kunnen kosten, geeft Morgan hem de bons. Ondertussen werkt Leslie samen met Scott keihard aan zijn herstel.

En misschien wel aan meer: de vonken vliegen over en weer tussen de basketbalster en zijn fysiotherapeut.

Queen Latifah

Queen Latifah en Common werd allebei bekend als rapper voor ze de overstap naar acteren maakten. Ze zijn niet de enige muzikanten in Just Wright.

Op het moment dat Scott McKnight geblessseerd raakt, staat zanger John Legend langs de lijn naar de wedstrijd te kijken. 

De makers hadden een soortgelijk shot van Kanye West en zijn toenmalige geliefde Amber Rose, maar zijn haalden de film niet.

Meer over:

Reageren