Justice League

Superhelden redden samen de wereld in Justice League

Veronica - dinsdag 17 mei om 20:30

© BE 1
Superhelden Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman en Cyborg bundelen hun krachten om de wereld te redden. Samen vormen ze Justice League en moeten ze in staat zijn deze strijd te winnen.

De film gaat verder waar Batman v Superman: Dawn of Justice eindigde. Geïnspireerd door de onbaatzuchtige opstelling van Superman (Henry Cavill) besluit Batman (Ben Affleck) om samen met Wonder Woman (Gal Gadot) een team van superhelden samen te stellen om de wereld te beschermen. 

Justice League

Dat is ook echt nodig aangezien de kwaadaardige Steppenwolf teruggekeert is naar aarde om haar te vernietigen. Hij heeft verschillende demonen om zich heen verzamelt en deinst nergens voor terug. Wanneer Batman concludeert dat zijn team superhelden niet genoeg kracht heeft om de wereld te kunnen redden, zoekt hij nog een extra superheld. Superman had eerder al zijn leven gegeven om de wereld te redden. Batman komt met een ingewikkeld plan waarmee hij denkt Superman weer tot leven te wekken. In Justice League gaan we zien of dat lukt.

Concurrent

De films van de Marvel Studios zijn wereldwijd erg populair, maar het succes van de films waarbij verschillende superhelden bij elkaar komen overtroffen zelfs de stoutste dromen van Marvel zelf. The Avengers en alle vervolgen trokken duizelingwekkende bezoekersaantallen. De concurrerende studio DC, bekend van onder andere Superman en Batman, kon niet achterblijven. Ook die moest ensemblefilms uitbrengen, waarin hun striphelden hun superkrachten bundelen. Met Justice League worden de comicfans op hun wenken bediend. 

Meer over