Gordon maakt tongen los in K2 zoekt k3

21 oktober 2021 09:30 | kijktips | Door Judith Regeling

© Talpa
Met Gordon in de jury is het nooit saai. Dat blijkt ook nu weer, in de zoektocht naar een derde lid voor K3 in het muziekprogramma K2 zoekt K3. De zanger geen blad voor zijn mond en het blijkt dat de Vlaamse kijkers daar behoorlijk aan moeten wennen.

Studio 100-baas Gert Verhulst windt er geen doekjes om: de lege plek in zanggroep K3 noemt hij ‘de plezantste vacature van de Lage Landen’. Dat er heel wat vrouwen én mannen staan te trappelen om die vacature te vervullen, blijkt wel uit de eerste paar audities die inmiddels in K2 zoekt K3 te zien waren. Aan juryleden Gordon, Samantha Steenwijk, Natalia Druyts en Ingeborg Sergeant de taak om - samen met de publieksjury - een opvolger voor de vertrokken zangeres Klaasje te vinden.

Gordon

Gordon neemt ook in deze show geen blad voor de mond wanneer hij de deelnemers beoordeelt. In Nederland zijn kijkers dat wel enigszins van hem gewend, maar dat blijkt in Vlaanderen anders te zijn. "Is Gordon te brutaal voor K2 zoekt K3?", kopte de website HLN.be onlangs nog. De reacties op social media zijn daarnaast ook niet mals. 

Meer over