K2 zoekt K3

K2 zoekt K3 nadert zijn ontknoping

SBS 6 - vrijdag 26 november om 20:30

© Talpa
Op zaterdag 27 november wordt na een maandenlang zoektocht eindelijk bekend wie Klaasje Meijer gaat opvolgen en als winnaar uit de bus komt van K2 Zoekt K3. Maar voordat het zover is, moeten er eerst nog twee kandidaten afvallen. Maar wie?

In de halve finale is het aan de overgebleven deelnemers van K2 zoekt K3 Luca, Diede, Remi, Celeste, Amy en Julia om zichzelf te bewijzen. Voor het eerst in dit seizoen mogen de kandidaten namelijk één voor één optreden met hun mogelijk nieuwe collega's: Hanne en Marthe. Wie blijft overeind en wie zakt op het laatste moment toch door het ijs?

Finale K2 zoekt K3

Al het hele seizoen is er commentaar dat K2 zoekt K3 in België voorloopt op de uitzendingen in Nederland, maar fans hoeven niet bang te zijn: de finale is wel op hetzelfde moment te zien. Namelijk aanstaande zaterdag. Daarin zien we dus eindelijk wie er na alle audities, bootcamps en studioshows als winnaar uit de bus komt en voor wie er een hele nieuwe toekomst ligt te wachten.

Pak die regenboogjurkjes en -pakjes dus maar alvast uit de kast, want het hele weekend zing je mee met de klassieke K3-nummers.

Meer over