K2 zoekt K3

De finale van K2 Zoekt K3 is eindelijk aangebroken

SBS 6 - zaterdag 27 november om 19:55

© VTM
Na een maandenlange zoektocht naar de opvolger van Klaasje Meijer mogen kijkers in Nederland en Vlaanderen tijdens deze grootse liveshow bepalen welke finalist(e) samen met Hanne en Marthe het nieuwe K3 mag vormen.

Wie kan Klaasje vervangen bij K3? Die vraag houdt fans van de Vlaams-Nederlandse popformatie al maanden bezig. Begin februari maakte Klaasje Meijer bekend dat ze na zes jaar klaar was voor nieuwe uitdagingen. Maar liefst 22.000 mensen hadden interesse om haar op te volgen, zo bleek toen K2 zoekt K3 werd aangekondigd.

Gordon

De afgelopen weken waren juryleden Gordon en Samantha Steenwijk samen met hun Vlaamse collega's Ingeborg Sergeant en Natalia en in de studioshows ook Gert Verhulst druk bezig om het kaf van het koren te scheiden. Vanavond is het echter aan het publiek om te bepalen wie van de finalisten zal toetreden tot de groep.

K2 Zoekt K3

In een grootse finale, rechtstreeks te zien in beide landen, moet blijken wie zich de nieuwe collega van Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen mag noemen. Eén ding is zeker: dat wordt sowieso een meisje. De afgelopen weken streden er enkele jongens mee voor die eindoverwinning, maar in de spannende halve finale stopte die droom voor de laatst overgebleven jongens Luca en Remi. Voor nu strijden dus alleen nog de blondharige Julia, Celester en Amy en de donkerharige Diede voor een plekje in de meidengroep.

Marthe de Pillecyn

Wie er niet fysiek bij is, is Marthe de Pillecyn. De donkerharige zangeres testte afgelopen donderdag op corona en zit dus in quarantaine. Wel zal ze de show op een andere manier bijwonen, liet een woordvoerder van Talpa al weten. 

Meer over