Kasteelvrouwe Emmy

Kasteelvrouwe Emmy en Rutger mogen proeven van het zwarte goud

NPO 1 - dinsdag 5 juli om 20:34

Emmy en Rutger bezoeken in deze aflevering van hun reallifesoap Kasteelvrouwe Emmy een kaviaarkwekerij vlakbij het kasteel om te kijken of het een leuk uitstapje voor de gasten is. Natuurlijk mogen ze het zwarte goud proeven. En Emmy heeft stress over het naastgelegen terrein.

De schrik slaat Kasteelvrouwe Emmy om het hart wanneer ze hoort dat het naastgelegen terrein is verkocht én dat er woningen op komen te staan. Ze hoopt dat er nog iets aan te doen is.

Kasteelvrouwe Emmy

Ondertussen gaat het leven in Douzillac gewoon door: Emmy en Rutger bezoeken samen een kaviaarkwekerij vlakbij het kasteel om te kijken of dit een leuk uitstapje voor de gasten zou kunnen zijn. Natuurlijk mogen ze ook even proeven van het zwarte goud.

Op het chateau wacht Emmy de derde gastenkamer die ze graag wil opknappen, te beginnen met een leuk behangetje. Verder heeft ze contact met de gemeente, die heeft beloofd om de bewegwijzering naar het kasteel aan te pakken. Omdat daar vooralsnog niet veel van terecht is gekomen besluit Rutger het heft in eigen hand te nemen.

Meer over