Kasteelvrouwe Emmy

Emmy Postma is weer wekelijks te zien in gloednieuw seizoen Kasteelvrouwe Emmy

NPO 1 - zondag 13 augustus om 21:21

© MAX
Emmy heeft zo veel nieuwe plannen voor haar Franse chateau dat er wel een tweede seizoen van de realityserie Kasteelvrouwe Emmy móest komen. Zo wil ze het kasteel verder opknappen en een bal organiseren. Vrijwilligers en haar man Rutger komen haar helpen.

Kasteelvrouwe Emmy heeft zo veel nieuwe plannen voor haar Franse chateau dat er wel een tweede seizoen móest komen. Ze wil een derde gastenkamer in haar zestiende-eeuwse kasteel en het liefst ook een grotere moestuin. Die hoeft ze niet alleen aan te pakken: Emmy (64) krijgt hulp van vrijwilligers die zich zelfs vanuit Nederland hebben aangemeld.

Kasteelvrouwe Emmy

En wie de komende drie afleveringen ook over de vloer komt, is natuurlijk haar in Nederland wonende man Rutger (73). Hij en zijn vrouw hebben geregeld discussie, zoals het eerste seizoen al liet zien, maar niet over het aankomende Napoleon en Joséphine-feest dat Emmy wil organiseren. Rutger ziet de humor wel in van haar langgekoesterde wens: een gekostumeerd bal in de grote schuur naast het kasteel.

Benieuwd? Kasteelvrouwe Emmy is vanaf 13 augustus drie weken lang elke zondag om 21:20 uur te zien bij MAX op NPO1. Uiteraard verzorgt André van Duin weer de voice-over.

Meer over