Kasteelvrouwe Emmy

Rutger gaat terug naar Nederland in Kasteelvrouwe Emmy

NPO 1 - dinsdag 12 juli om 20:34

Emmy is in deze aflevering van Kasteelvrouwe Emmy druk bezig met de dakrenovatie, die bijna van start gaat. Ook bezoekt ze samen met Rutger ‘het Venetië van de Périgord’. Het is voorlopig een van hun laatste uitstapjes, want Rutger gaat terug naar Nederland.

De renovatie van het dak staat al lange tijd op het wensenlijstje van Emmy. Het lijkt erop dat de eerste werkzaamheden zelfs al gaan beginnen, ook al is de financiering nog niet helemaal in orde. Om de kosten te drukken, besluit Emmy zich persoonlijk op de sloopwerkzaamheden te storten. De nieuwe vrijwilligers Stefan en Inge helpen haar daarbij.

Kasteelvrouwe Emmy

Het is in Kasteelvrouwe Emmy een bijzonder moment wanneer het dak eindelijk in de steigers staat en de renovatie van start kan gaan. Ook dit keer is er ruimte voor ontspanning. Emmy en Rutger bekijken het middeleeuwse stadje Brantôme, dat de bijnaam ‘het Venetië van de Périgord’ draagt. Het is voorlopig een van de laatste uitstapjes van het stel; Rutger gaat na zes maanden Frankrijk terug naar Nederland.

Meer over