Kasteelvrouwe Emmy

De slotaflevering van Kasteelvrouwe Emmy

NPO 1 - dinsdag 9 augustus om 20:34

© Omroep MAX
Emmy Postma stond vorige week in haar reallifesoap Kasteelvrouwe Emmy op het punt om het bijltje erbij neer te gooien en haar Franse kasteel te koop te zetten. Toch laat ze zich haar kasteeldroom niet ontnemen en komt ze met nieuwe plannen om door te gaan.

Zelfs het aanzienlijke optimisme van Emmy Postma kent grenzen. Dat bleek wel toen ze in de vorige aflevering van Kasteelvrouwe Emmy op het punt stond Chateau des Cheveaux te koop te zetten. Postma zat er even helemaal doorheen toen duidelijk werd dat het dak van haar kasteel een schier onoverkomelijke kostenpost bleek. Dat de aannemer en architect niets willen doen zolang er geen overeenstemming is over de offerte helpt ook niet mee. Maar Postma wist zich te herpakken.

Kasteelvrouwe Emmy

In de slotaflevering van het eerste seizoen werkt ze onverstoorbaar door om haar langgekoesterde droom te verwezenlijken. Of er een vervolg komt is nog niet bekend, aan de kijkcijfers zal het niet liggen: wekelijks zagen ruim een miljoen mensen de verbouwingsperikelen van Emmy en haar gezin.

Meer over