Kasteelvrouwe Emmy

Emmy Postma bereidt zich voor op haar eerste grote expositie in Kasteelvrouwe Emmy

NPO 1 - zondag 20 augustus om 22:04

© MAX
Alsof er nog niet genoeg te doen is op het landgoed, organiseert Emmy in deze aflevering van Kasteelvrouwe Emmy een grote expositie in de schuur bij haar Château de Chauvaux. Voor een goede voorbereiding gaat Emmy te rade bij collega-kasteeleigenaren.

Alsof er nog niet genoeg te doen is op het landgoed, organiseert Kasteelvrouwe Emmy een expositie in de grote schuur bij haar Château de Chauvaux. Het is haar eerste grote evenement. Om een goed draaiboek te kunnen maken, gaat Emmy Postma te rade bij collega-kasteeleigenaren die ook van alles in en om hun kasteel organiseren.

Kasteelvrouwe Emmy

Na vijf maanden komt Rutger vanuit Nederland weer eens naar Frankrijk om Emmy en een aantal kennissen te helpen met klussen. Vooral in de tuin is er genoeg te doen. Als bedankje wordt het gezelschap getrakteerd op een uitje naar een oude watermolen.

Rutger

Rutger gaat weer terug naar Nederland. Emmy rijdt met hem mee, want ze wil een aantal Nederlandse kunstenaars spreken die geïnteresseerd zijn om op haar landgoed te exposeren.

Deze tweede aflevering van Kasteelvrouwe Emmy is op zondag 20 augustus om 22:00 uur te zien bij MAX op NPO1.

Meer over