Kees van der Spek: Oplichters aangepakt

Kees van der Spek doet schokkende ontdekking in Oplichters Aangepakt

RTL 5 - dinsdag 8 november om 20:30

© Endemol Shine Nederland
Susanna’s ouders hebben alles verkocht en zijn naar Afrika geëmigreerd. Deze daad is ingegeven door Henri, die zegt een door God gezonden engel te zijn. Susanna vertrouwt het niet en schakelt Kees van der Spek en zijn team van Oplichters Aangepakt in.

Suzanna groeide op met vijftien broers en zussen. Haar ouders zijn streng religieus. Daar heeft ze geen problemen mee, maar als ze al hun bezittingen verkopen en emigreren naar een conflictgebied in Afrika, gaan bij haar alle alarmbellen af. Ze zijn daar namelijk toe aangezet door de mysterieuze asielzoeker Henri, die beweert een door God gezonden engel te zijn.

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

Suzanna ziet in hem niet meer dan een ordinaire oplichter. Omdat ze het niet kan aanzien dat hij haar ouders op zo’n manier in de maling neemt, schakelt ze Kees van der Spek in. Hij gaat in deze aflevering van Oplichters Aangepakt naar Afrika. Daar doet hij een schokkende ontdekking: twee van de zestien kinderen uit het gezin wonen nog bij hun vader en moeder, en zij lopen nu acuut gevaar.

Meer over