Kees van der Spek: Oplichters aangepakt

Kees trekt er niet meer alleen op uit in nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

RTL 5 - dinsdag 10 oktober om 20:31

© Shotbysud
Sinds vorig seizoen heeft Kees van der Spek in Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt een wel heel bijzondere assistent: zijn zoon Joep. Samen trekken ze de wereld over om oplichters, afpersers en andere criminelen op te sporen en aan te pakken.

Kees van der Spek trekt in Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt met zijn (verborgen) camera de hele wereld over om oplichters, afpersers en ander gespuis op te sporen. Daarbij krijgt hij hulp van een trouwe assistent en sinds vorig seizoen is dat wel een heel bijzonder iemand: zijn zoon Joep.

Kees en Joep van der Spek

Naast hun bos krullen blijken de twee nog meer gemeen te hebben: een fascinatie voor het opsporen van boeven. Joep was lange tijd politieagent en werkte als rechercheur op de afdeling mensenhandel. Hij is daarmee gestopt om zich te focussen op de avonturen met zijn vader.

Van der Spek senior is maar wat blij met zijn assistent, want door zijn verleden als agent spot Joep boeven sneller en hij is beter in het uitzoekwerk, zo vertelde hij bij Humberto.

Wanneer is Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt op televisie te zien?

Het nieuwe seizoen Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is vanaf 10 oktober 2023 iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL5. Hij staat daarmee lijnrecht geprogrammeerd tegenover Ewout Genemans

Meer over