Kees Van Der Spek: Oplichters aangepakt

Kees van der Spek springt in de bres voor Petra

RTL 5 - dinsdag 16 augustus om 20:29

© Endemol Shine Nederland
Petra ontmoet Freddy op een datingsite. Ze kan wel wat geluk gebruiken nadat ze door een mislukte operatie halfzijdig verlamd raakt. Freddy ontfermt zich over haar maar is niet de leuke man die hij leek te zijn. Daarom moet Kees van der Spek in Oplichters Aangepakt op pad.

Petra zoekt geluk in de liefde en hoopt die te vinden op een datingsite. Ze ontmoet er de Surinaamse Freddy. De twee beginnen te chatten en het klikt al snel. Wanneer Petra hem voor het eerst ontmoet, blijkt hij ook in het echt een leuke man.

Petra en Freddy

Petra kan wel wat geluk gebruiken nadat een herniaoperatie vijf jaar geleden mislukte. Ze raakte halfzijdig verlamd en kreeg daarvoor een schadevergoeding van ruim 180.000 euro. Petra is blij dat Freddy zich een beetje over haar ontfermt.

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

“Maar toen begonnen er vreemde dingen te gebeuren”, vertelt ze in Kees Van Der Spek: Oplichters aangepakt. Het blijkt dat haar nieuwe liefde op haar geld uit is én zelfs een deel weet te stelen. Van der Spek en zijn team ontdekken dat Freddy in Suriname zit en zoeken hem op. (HH)

Meer over