Kensington Live 2018

Beleef een muzikaal avondje met de registratie van Kensington Live 2018

VeronicaDXD - donderdag 23 juni om 22:35

Deze donderdag beleef je een muzikaal avondje. Veronica zendt namelijk een concertregistratie uit van de succesvolle Nederlandse band Kensington, die in 2018 een zaal op zijn kop wisten te zetten.

Bij veel mensen zal bij de naam Kensington vast wel een belletje rinkelen. Deze band groeide de afgelopen jaren namelijk uit tot de grootste band van Nederland uiteraard inclusief de grootste optredens binnen ons land. Van Ekko tot TivoliVredenburg, van de Ziggo Dome tot de Johan Cruijff ArenA: er is bijna geen zaal waar ze niet hebben gestaan.

Kensington Live 2018

Toch komt er dit jaar nog een einde aan hun oorspronkelijke samenstelling. Leadzanger Eloi Youssef zal namelijk de band verlaten vanwege 'een verschil in toekomstvisie'. "We snappen dat dit veel kan zijn om te verwerken voor iedereen die zoveel tijd en liefde in onze band heeft gestoken. We vatten dit zelf ook zeker niet licht op. Het is en blijft een eer om onze muziek met jullie te delen. We hebben de afgelopen 14 jaar waanzinnige en onvergetelijke momenten beleefd en daar zullen we jullie altijd ontzettend dankbaar voor blijven", aldus de band eerder in een statement. 

Voordat dit moment is aangebroken, kun je eerst nog genieten van de muziek die al wel is uitgebracht.

Meer over