Kernkoppen verdwenen in Blindspot

2 Oktober 2018 10:45 | kijktips | Door Televizier

© 2015 NBCUniversal Media, LLC For editorial use only. Additional clearance required for commercial or promotional use, contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of NBCUniversal content requires NBCUniversal's prior written
Tijdens een controle op de opslagplaats ontdekt het team dat twee kernkoppen niet in hun dozen liggen. Ze zijn gesloten door Lana, de zus van terreurleider Anton Stepilov. Lana wil wraak op de dood van haar broer.

In de Verenigde Staten keerde het derde seizoen van de spannende serie Blindspot na de seizoensstop terug met deze aflevering. Het team is inmiddels achttien maanden verder sinds hun wegen op mysterieuze wijze scheidden en een nieuwe crisis zich aandiende.

Wraak

Nu moeten ze opnieuw samenwerken om gestolen kernwapens terug te vinden. Al snel blijkt dat ze zijn gestolen door Lana, de zus van terreurleider Anton Stepulov. Lana wil wraak voor de dood van haar broer.

Ontsnapping

Vlak voor de seizoensstop vertelde Weller zijn geheim uit Berlijn aan Jane. Hij zou haar dochter vermoord hebben. Als reactie verwijderde Jane haar trouwring, maar dan komt er bericht uit Duitsland. Avery is nog in leven en wordt gevangen gehouden. Kan ze ontsnappen?

Meer over