Kerstappels

Wordt het een gezellige kerst voor de families uit Oogappels?

NPO 1 - donderdag 22 december om 20:34

© BNNVARA
Mislukte kerstdiners, uit de hand gelopen kerstborrels en veel irritaties. In deze kerstfilm van de serie Oogappels hebben de families moeite om de kerstsfeer vast te houden.

In deze kerstfilm van de serie BNNVARA-serie Oogappels vieren de families, je raad het nooit, kerst. Dat verloopt niet allemaal volgens plan.

Kerstappels

Erik (Ramsey Nasr) en Chris (Thor Braun) zitten in Kerstappels niet echt op de feestdagen te wachten. Ze zouden het liever een jaartje overslaan. Ook bij Fabie (Bracha van Doesburgh) zit de kerstsfeer er nog echt in door een grote teleurstelling.

Bij Carola (Eva van der Gucht) en Marcel (Mike Libanon) krijgt het kerstdiner een schokkende wending. Om alle drama af te maken, is de sfeer bij Tim (Jeroen Spitzenberger) en Dina (Sam Ghilane) ook behoorlijk gespannen. De kerstborrel bij het werk van Tim is namelijk uit de hand gelopen.

Het is dus niet meteen de gezelligste tijd van het jaar bij alle families. Weten ze zich over alle irritaties en spanningen heen te zetten of loopt het uit de hand?

Het zal in ieder geval voor de meeste kijkers, net als bij de serie, een feest der herkenning zijn.

Oogappels

De serie Oogappels is tot nu toe erg succesvol. De kijkcijfers zijn behoorlijk goed en de reviews zijn voornamelijk lovend.

Met de herkenbare verhaallijnen, licht bijtende humor en goede cast begint de serie ook na vier seizoenen nog niet te vervelen.

Een leuke bonus dus dat er met Kerstappels een kerstfilm aan de serie toegevoegd is. Daardoor is het wachten op seizoen 5 minder erg. Dat seizoen is al wel aangekondigd, maar het is nog niet bekend wanneer het begint.

Meer over